een afbeelding dat weergeeft dat een emailadres met een gepersonaliseerde domeinnaam herkenbaarder is en professioneler oogt.

E-mail hosting


Als professional is het hebben van een e-mailadres met je eigen domeinnaam van groot belang. Dit biedt niet alleen een professionele uitstraling, maar ook een gevoel van betrouwbaarheid en legitimiteit. Met een e-mailadres dat je eigen domeinnaam bevat, kun je bovendien gemakkelijk communiceren met klanten en collega's, en je merk opbouwen met een consistent en herkenbaar online aanwezigheid.


E-mailhosting met jouw eigen domeinnaam is de perfecte oplossing voor elk bedrijf dat een blijvende indruk wil maken. Met professionele e-mailadressen creëer je een identiteit voor jouw bedrijf die klanten zullen vertrouwen en onthouden. Je kunt er ook voor zorgen dat jouw e-mails veilig blijven, omdat ze op betrouwbare servers worden opgeslagen. E-mail hosting biedt je ook geavanceerde functies zoals e-mailfiltering, automatisch beantwoorden van berichten en berichtenarchivering. Al deze functies bieden verbeterde beveiliging en stellen je in staat om eenvoudig meerdere accounts vanaf één centrale locatie te beheren. Bovendien heb je toegang tot deskundige klantenondersteuning die ervoor zorgt dat jouw e-mails veilig blijven, wat er ook op jouw pad komt. Met de e-mail hosting service van afdeling-ict.nl kun je erop vertrouwen dat jouw zakelijke communicatie te allen tijde betrouwbaar en professioneel blijft.

start: Wil je ook graag een professioneel e-mailadres met je eigen domeinnaam opzetten? Ga dan vandaag nog aan de slag en zet de eerste stap om je online aanwezigheid te versterken! Er zijn tal van mogelijkheden om dit te doen, afhankelijk van je behoeften en budget. Neem contact op met afdeling-ict.nl voor meer informatie en advies. Aarzel niet en begin vandaag nog met het creëren van een professionele en betrouwbare uitstraling voor jouw online aanwezigheid.

Professionele e-mailadressen met je eigen domeinnaam en eenvoudige website

E-mailpakket Fijne extra's In 3 stappen aan de slag met e-mail bij afdeling-ict

Domein registreren

Registreren Registreer een domeinnaam samen met het e-mailpakket. Kies je gewenste domein Vul je gegevens in en bestel Ontvang de inlog via e-mail

Accounts aanmaken

Laptop Maak e-mailaccounts aan voor je domeinnaam in DirectAdmin. Log in op DirectAdmin Ga naar 'E-mailbeheer' Maak e-mailaccounts aan

Begin met mailen

Mailen Neem je e-mailaccounts in gebruik en begin met mailen. Log in op de webmail Stel je e-mailprogramma in Veel mailplezier gewenst!